Baton w polewie czekoladowej „QUEEN PISTACHIO" Fizi, 40g

Symbol: 4820262540948
Dostępność: Średnia dostępność
11.44
szt
Zamówienie telefoniczne: 880 965 213 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
16
  • Poczta Polska 16
  • Paczkomaty InPost 16
  • Kurier 35
Więcej o produkcie
Ilość w opakowaniu
10 szt

Baton w polewie czekoladowej „QUEEN PISTACHIO" Fizi, 40g

Absolutna pistacjowa doskonałość.

Pistacjowa filozofia szczęścia mówi jedno: spróbujesz raz — i przepadniesz 🤭
Aksamitna pasta pistacjowa, czekoladowa polewa i ten przyjemny chrupiący akcent, któremu trudno się oprzeć 😮💨
Czego chcieć więcej do szczęścia?

Składniki:
Daktyle (29,3%), pasta pistacjowa (20%), nadzienie o smaku karmelowym (19,8%) (ekstrakt z kokosa, syrop maltitolowy, skrobia kukurydziana, koncentrat soku jabłkowego), czekolada nie zawierająca dodatku cukru (13,8%) (miazga kakaowa, substancja słodząca: maltitol, tłuszcz kakaowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz shea, emulgator: lecytyny, naturalny aromat waniliowy), pistacje (9,6%), chrupiące kulki amarantusowo-kukurydziane (4,5%) (mąka z amarantusa, mąka kukurydziana), tłuszcz kakaowy, tłuszcz shea, sól różowa.

Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna 1844 kJ/ 443 kcal
Tłuszcz 28,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 11,4 g
Węglowodany 44,7 g
w tym cukry 18,5 g
w tym poliole 15,1 g
Błonnik 6,6 g
Białko 8,4 g
Sól 0,01 g

Alergeny:
Może zawierać śladowe ilości orzechów (orzechy nerkowca, orzechy laskowe, migdały.

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym, chłodnym, ciemnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

Producent:
FIZI LLC

Parametry:
DATAWZ:
2026-06-30
Gramatura:
40g
Bez dodatku cukru:
BEZ DODATKU CUKRU
Bez laktozy:
BEZ LAKTOZY
Dla wegan:
DLA WEGAN
Dla wegetarian:
DLA WEGETARIAN
Deklaracja bez glutenu:
DEKLARACJA B/GLUTENU
SZTUKA_GŁĘBOKOŚĆ:
13
SZTUKA_SZEROKOŚĆ:
4
SZTUKA_WYSOKOŚĆ:
2
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: