Baton proteinowy o smaku słonego karmelu w mlecznej czekoladzie Nick's, 50g

Symbol: 7350104403003
Dostępność: Średnia dostępność
10.78
szt
Zamówienie telefoniczne: 880 965 213 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
16
  • Poczta Polska 16
  • Paczkomaty InPost 16
  • Kurier 35
Więcej o produkcie
Ilość w opakowaniu
12 szt

Baton proteinowy o smaku słonego karmelu w mlecznej czekoladzie Nick's, 50g

BATON PROTEINOWY W 30 % CZEKOLADZIE MLECZNEJ O SMAKU SŁONEGO KARMELU (zawiera substancje słodzące). Wysokobiałkowy baton z ciągnącym, aksamitnym karmelem, oblany 30% mleczną czekoladą. Bez dodatku cukru, bez glutenu i bez oleju palmowego. Zawiera aż 30 g białka na 100 g - idealny wybór dla osób aktywnych i wszystkich, którzy chcą sięgać po słodycze w zdrowszej wersji. Słodzony erytrytolem, ksylitolem, sorbitolem i stewią.

Składniki:
Białko mleka, błonnik kukurydziany, hydrolizowany kolagen, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), substancja słodząca (erytrytol), inulina (z cykorii), oleje roślinne (shea, kokosowy, słonecznikowy), miazga kakaowa, masło, substancje słodzące (sorbitol, ksylitol), kakao w proszku, emulgator (lecytyny ze słonecznika), naturalny aromat, sól, substancje słodzące (glikozydy stewiolowe ze stewii, sukraloza).
Może zawierać: jaja, orzeszki ziemne, migdały, orzechy laskowe, nerkowce, orzechy włoskie, pekan oraz soję.

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 1592 kJ / 380 kcal
Tłuszcz 18 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 10 g
Węglowodany 28 g
w tym poliole 21 g
w tym cukry 4,3 g
Błonnik 10 g
Białko 30 g
Sól 0,40 g

Alergeny:
Mleko
Może zawierać: jaja, orzeszki ziemne, soję, orzechy.

Sposób przechowywania:
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.

Producent:
LUB Foods AB

Parametry:
Bez dodatku cukru:
BEZ DODATKU CUKRU
Dla wegetarian:
DLA WEGETARIAN
Deklaracja bez glutenu:
DEKLARACJA B/GLUTENU
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: