Odkryj pyszną liofilizowaną malinę FRUPP. Poznaj jej wyśmienity smak. Idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Do wyprodukowania 100 g maliny liofilizowanej zużyto 0,7 kg maliny świeżej. Chrupiące, pyszne i pożywne owoce intensywny aromat i smak maliny produkt bezglutenowy dzięki liofilizacji zachowana zostały składniki odżywcze
Składniki: iofilizowana* malina
* Liofilizacja to metoda suszenia, pozwalająca utrwalić produkty bez wpływu na ich właściwości. Charakteryzuje się wysokim zachowaniem smaku, aromatu i wartości odżywczych - wyższym niż w przypadku klasycznego suszenia.
Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1329kJ/318kcal
Tłuszczn 4,9g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g
Węglowodany 38g
w tym cukry 31g
Błonnik 46g
Białko 8,4g
Sól: 0,02g
Alergeny: Brak
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Producent: Celiko
św. Antoniego 71
61-359 Poznań
Polska
Parametry:
DATAWZ:
2026-05-30
Gramatura:
15g
Bez dodatku cukru:
BEZ DODATKU CUKRU
Bez mleka:
BEZ MLEKA
Dla wegan:
DLA WEGAN
Dla wegetarian:
DLA WEGETARIAN
Naturalnie bez glutenu:
NATURALNIE B/GLUTENU
Deklaracja bez glutenu:
DEKLARACJA B/GLUTENU
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.