- Święta, święta, święta...
- Produkty
- Promocje
- Nowości
- KACPER POLECA!
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



Migdał w chrupiącej ciemnej czekoladzie Gianduia z espresso (vegan), 150g
o najbardziej wytrawna wersja naszych orzechów w czekoladzie, dedykowana osobom kochającym ciemną czekoladę oraz smak prawdziwego espresso. Belgijska ciemna czekolada rozpływająca się w ustach w połączeniu z intensywnym kawowym aromatem to smak dla prawdziwych koneserów. W środku każdej kuleczki znajduje się starannie uprażony i wyselekcjonowany migdał.
Produkt wegański.
Składniki: Czekolada ciemna 60% gianduia (miazga kakaowa, miazga z orzechów laskowych, tłuszcz kakaowy, maltitol, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), migdały 30 %, ciastka 5% (mąka pszenna, cukier, oleje roślinne (palmowy ze zrównoważonych i certyf. upraw, rzepakowy), syrop cukru skarmelizowanego, subst. spulchniająca: wodorowęglan sodu, mąka sojowa, sól, cynamon), kawa mielona 3%, kakao 2%. Produkt może zawierać inne orzechy.
Termin przydatności do spożycia: 6 miesięcy od daty produkcji
Masa netto: 150 g
Wartość odżywcza w 100g |
Wartość energetyczna 2043 kJ / 488 kcal |
---|
-
Polecane
-
Podobne produkty