Brak towaru

Ekologiczny wafelek Peanut butter, 30g

Symbol: 5907713374013
Dostępność: Brak towaru
4.34
szt.
Zamówienie telefoniczne: 880 965 213 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
16
  • Paczkomaty InPost 16
  • Kurier 35

Ekologiczny wafelek peanut butter bez dodatku cukru (30g)

Nasz ekologiczny wafelek peanut butter bez dodatku cukru (30g) to cudowna dawka przyjemności. Ten ekologiczny, wegański wafelek wypełniony jest delikatnym kremem arachidowym, a odrobina soli podkręca jego smak.  Wszystkie składniki pochodzą z certyfikowanych upraw. Nasz wafelek peanut butter bez dodatku cukru jest wolny od oleju palmowego, syropu glukozowo-fruktozowego, konserwantów i wzmacniaczy smaku. Wybierz czystą przyjemność, sięgając po nasz ekologiczny wwafelek peanut butter bez dodatku cukru.


Składniki

Krem arachidowy  65%: orzeszki ziemne* 90%, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyna słonecznikowa* sól 0,6%.
Wafel 35%: mąka pszenna*, olej słonecznikowy*, emulgator: lecytyna słonecznikowa*, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, sól.

*Surowce pochodzące z upraw ekologicznych


Alergeny

- Zboża zawierające gluten oraz produkty pochodne
- Jaja i produkty pochodne
- Orzeszki ziemne/orzeszki arachidowe i produkty pochodne
- Orzechy, tj. Migdały( Amygdalus communis L),orzechy laskowe (Corylus avellana),orzechy włoskie (Juglans regla),orzechy nerkowca (Anacardium occidentale),orzechy pekan( Carya illinoiesis(Wangenh.) K. Koch),orzechy brazylijskie (Bertholletia excelsa),pistacje/orzech pistacjowy(Pistacia vera), orzechy makadamia (Macadamia ternifolia) i produkty pochodne
- Nasiona sezamu i produkty pochodne
- Soja i produkty pochodne
- Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)


Wartości odżywcze w 100g

Wartość energetyczna 2132kJ/510kcal
Tłuszcz 36 g
W tym: Kwasy tłuszczowe nasycone 7,7 g
Węglowodany 30 g
W tym : Cukry 2,5 g
Błonnik 0,7 g
Białko 18,3 g
Sól 0,66 g

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: