Crunchy corn do kieszeni - Cheddar Mixit, 40g

Symbol: 8595685237534

Dostępność: Średnia dostępność

Cena: 8.77

szt
Zamówienie telefoniczne: 880 965 213

Dostępność i dostawa

Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
16
  • Poczta Polska 16
  • Paczkomaty InPost 16
  • Kurier 35

Więcej o produkcie

Ilość w opakowaniu
10 szt

Crunchy corn do kieszeni - Cheddar Mixit, 40g

Uwaga, miłośnicy sera! Nasz half-popped popcorn o nieodparcie chrupiącej teksturze połączyliśmy z intensywnym smakiem sera cheddar. 

Efekt? Przekąska, którą pokochasz już przy pierwszym kęsie. Proces prażenia kukurydzy zostaje zatrzymany tuż przed pełną „eksplozją", dzięki czemu popcorn jest bardziej treściwy, chrupiący i - uwaga - uzależniająco pyszny.

Składniki:
pełne ziarna kukurydzy 73%, olej sojowy, mieszanka przypraw z serem 6,5% [serwatka w proszku, maltodekstryna, olej rzepakowy, ser cheddar w proszku 7% (mleko pasteryzowane, kulutury mleczarskie, sól kuchenna, podpuszczka mikrobiologiczna), naturalny aromat, sól spożywcza, naturalny barwnik: ekstrakt z annatto; papryka, kurkuma; emulgator: fosforan sodu; regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kwas mlekowy; substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu]

Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna 2259 Kj /540 kcal
Tłuszcze 33 g
z tego nasycone kwasy tłuszczowe 5 g
Węglowodany 58 g
z tym cukry 2 g
Błonnik 12 g
Białko 6 g
Sól 2 g

Alergeny:
Produkt może zawierać śladowe ilości mleka.

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte. Spożyć natychmiast po otwarciu.

Producent:
Mixit s.r.o.
ul. U Dubu 53,
147 00 Praha 4
Czechy

Parametry:
Gramatura:
40g
Bez cukru:
BEZ CUKRU
Bez dodatku cukru:
BEZ DODATKU CUKRU
Bez laktozy:
BEZ LAKTOZY
Bez mleka:
BEZ MLEKA
Dla wegan:
DLA WEGAN
Dla wegetarian:
DLA WEGETARIAN
Deklaracja bez glutenu:
DEKLARACJA B/GLUTENU
SZTUKA_GŁĘBOKOŚĆ:
SZTUKA_GŁĘBOKOŚĆ
SZTUKA_SZEROKOŚĆ:
SZTUKA_SZEROKOŚĆ
SZTUKA_WYSOKOŚĆ:
SZTUKA_WYSOKOŚĆ
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: