Baton proteinowy - krem orzechowy z nutą karmelu Dobra Kaloria, 42g

Symbol: 5903548002206

Dostępność: Średnia dostępność

Cena: 6.28

szt
Zamówienie telefoniczne: 880 965 213

Dostępność i dostawa

Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
16
  • Poczta Polska 16
  • Paczkomaty InPost 16
  • Kurier 35

Więcej o produkcie

Ilość w opakowaniu
15 szt

Baton proteinowy - krem orzechowy z nutą karmelu Dobra Kaloria, 42g

Baton Proteinowy z 24% białka, to nie tylko przekąska. To małe, kompaktowe „doładowanie", które możesz potraktować jako szybki power-up po wysiłku, ratunek w zabieganym dniu albo po prostu element zdrowego nawyku, który zostaje z Tobą na dłużej. Karmelowy smak, naturalny skład, żadnych dodatków, żadnych dosypanych cukrów - tylko to, co roślinne, dobre i potrzebne.Efekt? Delikatnie orzechowa, gładka konsystencja, która daje poczucie „czegoś konkretnego", ale nie przytłacza. Baton jest miękki, ale nie lepki. Sycący, ale nie ciężki. Działa, ale nie dominuje - i za to go lubimy.

  • prosty skład
  • 0% dodatku cukru
  • wysoka zawartość błonnika
  • 24% białka

Składniki:
miazga z prażonych orzeszków ziemnych (36 %), daktyle suszone (28 %), białko grochu, błonnik z cykorii, komosa ryżowa, naturalny aromat.

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 1690 kJ / 405 kcal
Tłuszcz 19 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,5 g
Węglowodany 27 g
w tym cukry 21 g
Błonnik 15 g
Białko 24 g
Sól 0,22 g

Alergeny:
Może zawierać orzechynasiona sezamuzboża zawierające gluten. Uwaga: może zawierać pestki owoców lub ich fragmenty.

Sposób przechowywania:
Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym miejscu i szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Producent:
Kubara Sp. z o. o.
ul. Bema 32
42-202 Częstochowa

Parametry:
DATAWZ:
2026-07-04
Gramatura:
42g
Bez dodatku cukru:
BEZ DODATKU CUKRU
Bez laktozy:
BEZ LAKTOZY
Bez mleka:
BEZ MLEKA
Dla wegan:
DLA WEGAN
Dla wegetarian:
DLA WEGETARIAN
SZTUKA_SZEROKOŚĆ:
5
SZTUKA_WYSOKOŚĆ:
13
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: